sevgili blog sakinleri  sakinleri diyorum ama bu kadar da sakin olmayalım sesli olalım renkli olalım yorumlarımızla birbirimize ziyaretler de bulunalım haksızmıyım arkadaşlar neyse ben söylemek istediğim konuyu yazmaya başlayım  en büyük kabuslarımdan biri de pullu balıkları ayıklamaktı hele de tekir barbunya gibi balıklar sanki benden intikam alırlar gibi mutfak tezgahım yerler bir anda balık pullarına bulanırdı halbu ki ne kadar da dikkatli nazik usul usul bıcağın tersiyle temizlerdim ki sıçramasın pullarda bana iş çıkmasın diye ama artık işin kolayını biliyorum su dolu tasın içine balıkları atıyor ve suyun içinde temizliyorum pullarını tertemiz etraflar pullarda suyun içinde kalıyor zıplıyamıyorlar suyun içinden pullar oh vallahi rahatlık varmış benim gibi bilmeyenlere tavsiye olunur

Views: 17

Bu yazıya cevap verin!

Replies to This Discussion

Canım benim ben zaten elime balık alamadığım için temizleme derdimde olmuyor saolsun o isleri esim yapıyor onada marketten torpu gibi bisey aldık üzerinde hicbisey bırakmadan temizliyor.
karamelim ahhh canım canım eskiden bende senin gibiydim hayatta elime balık alamazdım şimdiyse balıklara kadavra muamelesi yapıyorum işte hayat dedikleri bu galiba :)))))))))))))))))))))))))
Ben pek balık ayıklamayı sevmem genellikle balık ayıklama işleri eşimden sorulur, bunu mutlaka okutacağım. Teşekkürler canım :)

mutfağınızda müthiş pastalar yapmanın bir sırrıda

www.butikpastaekipmanalari.blogspot.com sitesindeki pasta malzemeleri ni kullanmak

yeni sitemize bekleriz..

www.pastaekipmanlari.com

RSS

Sponsor Bağlantı

E-mail Aboneliği

E-Posta Adresiniz:

Doğum Günleri

Bugün Doğanlar

Yarın Doğanlar

© 2012   Created by Mutfak Sırları.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service